Beste wensen 2012 met een 2TREES e-card.

Beste e-cardwensen 2012.

Beste e-cardwensen 2012.

December is de maand waar iedereen personeel, klanten, leveranciers of relaties het allerbeste toewenst. Een moderne zaak gebruikt moderne middelen. Daarom lanceert 2TREES nu terug een e-wenskaartactie voor 2012. Op deze manier kan het nieuwe jaar suceesvol starten voor elke KMO, detailzaak, winkel of vrij beroep.

Wat is een e-wenskaartactie?

Een e-cardactie is een elektronische wenskaart. Dit is het equivalent van een wenskaart die met de post wordt verstuurd. Alleen wordt de e-card via het internet bezorgd. Dit is een vorm van online reclame of PR. U kunt het enigszins vergelijken met de e-nieuwsbrief. Alleen is de tekst van een e-card veel korter, net zoals met de gedrukte wenskaart.

De voordelen van een e-cardactie zijn ook bijna dezelfde als voor een e-nieuwsbrief. Het is een modern, snel en leuk middel om kort de aandacht te trekken van de geadresseerde. Een e-card komt steeds sympathiek over. Een foto, een motiverende boodschap en uw naam. De reactie is altijd: “Ha, ze zijn me niet vergeten!”. En niet te vergeten, de kostprijs voor een e-card zijn heel laag in vergelijking met de gedrukte wenskaarten. Misschien is het ook een idee voor uw zaak om Beste wensen 2012 met een 2TREES e-card. te bezorgen.

Beste wensen 2012 met een 2TREES e-card.

In december biedt 2TREES traditioneel haar e-wenskaartservice aan. KMO’s, zelfstandigen, winkeliers en vrije beroepen kunnen gebruik kiezen uit een aantal ontwerpen om hun beste wensen voor het nieuwe jaar aan hun klanten, leveranciers of relaties te laten versturen. De actie Beste wensen 2012 met een 2TREES e-card. is traditioneel een succes. Steeds meer bedrijven en handelszaken gebruiken dit snel, goedkoop en modern middel om hun zaak onder de aandacht te houden.

Het is geen platte reclame, en toch zorgt de e-wenskaart voor een promotie-effect in de handel. Dat kan heel belangrijk zijn met het oog op de eindejaarsaankopen of de koopjesperiode van januari. Hoe kunt u gebruik maken om uw Beste wensen 2012 met een 2TREES e-card. te bezorgen?

  • Er zijn 3 verschillende modellen e-wenskaarten waar u uit kan kiezen. U vindt ze op de actiepagina van onze website www.2trees.be.
  • Uw gekozen e-wenskaart wordt gepersonaliseerd met uw logo (of firmanaam) en een regel tekst van max. 45 lettertekens. Deze informatie wordt via de 2TREES actiepagina opgeladen.
  • Verder geeft u uw bedrijfsgegevens op voor de facturatie en het gewenste tijdstip van versturen.
  • Uw bestand met te mailen e-mailadressen wordt via een xls of een csv-file doorgestuurd.
  • De kostprijs voor het opmaken, klaarmaken en versturen van uw e-wenskaart aan uw bestand kost 350 euro +BTW. Dit is een forfaitaire prijs.
  • Het verzenden tot 1.000 adressen is gratis. Boven de 1.000 adressen betaalt u een supplement. B.v. tot 2.500 adressen kost dit 97,50 euro +BTW.

De e-wenskaartactie is een actie onder voorwaarden. Een bestelling is vast na ontvangst van het bedrag van de order. U ontvangst een factuur voor uw boekhouding. Bestellen kan tot 15 december. Het verzenden gebeurt tussen 21 december en 31 december 2011.

Besluit.

Voor steeds meer KMO’s, handelaars, zelfstandigen of vrije beroepen is online reclame een sterke vorm van promotie. Zeker met de toegenomen online verkoop. Daarom is deze e-wenskaartactie 2012 een heel sympathiek middel om uw onderneming positief in beeld te brengen.
Meer info of reservaties (ook voor andere e-nieuwsbriefacties): neem nu contact op met 2TREES.

Patrick Puype – www.2trees.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s