De voordelen van een onderhoudscontract websites.

Een goede website verdient een onderhoudscontract.

Een onderhoudscontract is de zekerste, goedkoopste en snelste manier om uw site up-to-date te houden.

Een onderhoudscontract houdt uw website steeds up-to-date aan een vooraf gekende, vaste prijs. Bovendien neemt het u heel wat werk uit handen en blijft uw website er gegarandeerd top uitzien. Reden genoeg om alle voordelen van een onderhoudscontract websites even onder elkaar te zetten.

Wanneer is een onderhoudscontract website een goede keuze?
Uw zaak is voortdurend in evolutie. Wie dit een beetje bijhoudt, merkt dat de informatie van een website of webshop regelmatig moet worden bijgewerkt. Ofwel kunt u dit zelf doen (bij zelf aanpasbare websites) ofwel doet u hiervoor beroep op uw webbouwer. Besteedt u dit werk extern uit dan kan dit via een losse opdracht of via een onderhoudscontract gebeuren.

Met een losse opdracht bestelt u dit telkens er een aanpassing nodig is. U betaalt hiervoor elke keer de kostprijs. 2TREES onderhoudt uw website aan een vaste prijs van 85 euro per opdracht. Een opdracht kan verschillende werken omvatten, doch telkens aanpassingen aan teksten, foto’s, links, logo’s, enz. Dus geen programmatie. Grosso modo kan men stellen dat wie gemiddeld elke 2 maand een website aanpassing laat uitvoeren, beter een onderhoudscontract afsluit. Met een onderhoudscontract past 2TREES de inhoud van uw website gedurende een volledig jaar aan tegen een vaste prijs van 550 euro +BTW. Een onderhoudscontract is eigenlijk de beste keuze om altijd een up-to-date website te hebben aan een heel interessante prijs.


Welke voordelen heeft een onderhoudscontract website?
Een standaard onderhoudscontract biedt heel wat voordelen voor elke actieve website, ongeacht of deze uitgebreid of eerder basis is. Bovendien zijn de vaste prijs, de kwaliteit van het werk, de lage kostprijs én de kostenfactuur voor uw boekhouding echte pluspunten.

  • Een onderhoudscontract is de snelste manier om de aanpassingen aan uw website uit te voeren. Er moet immers niet worden gewacht op bevestiging of betaling. Van zodra de opdracht binnenkomt, kan de aanpassing worden uitgevoerd. Onderhoudswerken via onderhoudscontract gebeuren ook prioritair aan losse opdrachten.
  • Het is de zekerste manier om uw website bedrijfsklaar te houden. Het werk wordt immers uitgevoerd door vakbekwame mensen die er op letten dat alle functies en toepassingen beschikbaar blijven. Ook nadat de wijzigingen zijn uitgevoerd.
  • Met een onderhoudscontract blijven uw teksten en foto’s topkwaliteit. Teksten schrijven voor het internet is een apart vak. En ook foto’s die geplaatst worden op websites worden speciaal bewerkt en aangepast. Wie deze kennis niet onder de knie heeft, verliest steevast heel wat meer tijd dan gedacht aan zijn aanpassingen. En fotowissels resulteren na verloop van tijd vaak in lappendekens voor wie niet onderlegd is in fotobewerking. Niet echt professioneel en dat merken uw bezoekers ongetwijfeld op.
  • Een onderhoudscontract is de gemakkelijkste manier. Dat is het zeker. U geeft een paar woorden door (per mail of telefonisch) en even later staat alles reeds online. U blijft geconcentreerd op uw eigen taak terwijl de correcte informatie in geen tijd op uw website beschikbaar is.
  • De onderhoudsprijs ligt vast voor een jaar zodat deze kost volledig gebudgetteerd kan worden in uw verkoopprijs. En de onderhoudsfactuur kan in uw boekhouding worden ingebracht zodat deze in uw kosten terecht komt. Ook dat is mooi meegenomen.

Besluit.
Een onderhoudscontract is de snelste, zekerste en goedkoopste oplossing om uw website altijd up-to-date en kwaliteitsvol te houden. Wie minder dan 5 – 6 wijzigingen per jaar doorgeeft, opteert beter voor aanpassingen via losse opdracht. Meer info en bestelling van uw site-onderhoud vindt u op onze website.

Patrick Puype – www.2trees.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s