Troeven en voordelen van een KMO website.

KMO websites van 2TREES

KMO sites: professionele websites aan een eenmalige, vaste prijs.

Regelmatig spreken nieuwe klanten ons aan voor een website of webshop. Even hardnekkig zijn de vooroordelen en misvattingen dat elke website duur is en enkel voor de grotere zaken van belang is. De KMO website is uniek door de lage kostprijs en de professionele werking. Maar er zijn nog meer voordelen.

Wat is een KMO website van 2TREES?

Er zijn verschillende soorten websites. Sites waarvan de klanten zelf de inhoud kunnen wijzigen zijn CMS websites. CMS is de afkorting van Content Managment System. Dat zijn ook de duurdere sits. De meer eenvoudige zijn iets goedkoper en geven louter informatie op het internet weer. Ze zijn niet bedoeld om vaak wijzigingen aan te brengen. Het is perfect mogelijk om slechts 1 pagina of zelfs een deel van een pagina te programmeren zodat de klant hier zelf de inhoud kan aanpassen. Tot deze tweede categorie behoren de KMO websites van 2TREES.

Troeven en voordelen van een KMO website.

De KMO websites (en ook de KMO webshops) koppelen een heel interessante prijs aan een professioneel uitzicht en goede werking op het internet. Dat maakt deze categorie van websites heel betaalbaar voor zowel nieuwe starters, kleine zelfstandigen, middenstanders en KMO’s. Maar er is meer. Hieronder zetten we graag de Troeven en voordelen van een KMO website onder elkaar.

  • Een KMO website is heel voordelig in prijs. De basisprijs voor een nieuwe website ligt laag doordat we werken met een aantal standaardsites. Aan een interessante instapprijs start men met een professionele website waar alle noodzakelijke functies aanwezig zijn.
  • Door hun uitgekiende structuur worden ze snel en heel gemakkelijk gevonden en weergegeven door de zoekmachines op het internet. Daardoor kan een KMO website gemakkelijker bovenaan de google zoekresultaten komen te staan.
  • Onze KMO websites hebben alle een professionele lay-out. We kiezen steeds een tof, modern uitzicht en houden rekening met de aard van uw bedrijf en de sector waarin u werkt. Bovendien wordt ze gepersonaliseerd volgens uw huisstijl zodat ze er telkens uniek uitziet.
  • Ze zijn modulair opgebouwd zodat u enkel de functies hoeft aan te kopen die u wenst te gebruiken. Later kan uw KMO website steeds worden uitgebreid met nieuwe tools volgens u nodig heeft voor uw zaak. Achteraf kunnen we databanken toevoegen, een berichtenvenster, nieuwsbriefmodule, een klantenloket, bijkomende pagina’s, enz.
  • Elke KMO website wordt bovendien geoptimaliseerd voor een goede werking op het internet. Deze SEO gebeurt steeds handmatig en houdt rekening met de inhoud van uw site en de kernwaarden voor uw bedrijf.
  • We koppelen gratis een heel uitgebreid en gebruiksvriendelijk analyseprogramma aan uw KMO website zodat u een perfect beeld krijgt over de werking van uw site en het gedrag van uw bezoekers. U krijgt heel bruikbare informatie (b.v. over zoekwoorden, herkomst, …) en dit gebeurt in real time.
  • En het belangrijkste van al: voor een KMO website betaalt u eenmalig de afgesproken, vaste prijs en verder zijn er geen maandelijkse kosten, contractvoorwaarden of verplichtingen. U bent volledig eigenaar van uw website en beschikt over alle logingegevens.

Voor alle duidelijkheid, dit gaat enkel over de website zelf. Naast de kostprijs van de site heeft u nog een domeinnaam en hosting nodig. Beide laatste posten worden meestal voor een jaar gerekend en zijn telkens te hernieuwen. Meer info over webhosting vindt u op de website van SiteHosting (www.sitehosting.be). En op de site van DNS (www.dns.be) kunt u nakijken of een .be domeinnaam nog vrij is.

Besluit.

KMO websites zijn heel interessant door hun gunstige basisprijs, door hun professioneel uitzicht en hun sterke prestaties op het internet. 2TREES personaliseert elke KMO website zodat ze uniek zijn voor uw bedrijf. Elke site is steeds uitbreidbaar met nieuwe functies en beschikt over een goede SEO en een uitgebreid analyseprogramma.

Wie meer wil weten over een goede KMO website voor uw eigen zaak of activiteit mag vrijblijvend contact opnemen met Patrick (T 0495 935 325 / E patrick@2trees.be).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s