Slim reclame maken met een mini website.

Een mini website is een heel efficiënt als e-promotie.

Een mini website is een e-promotiemiddel van hoge kwaliteit.

Een mini website is een ideaal middel om uw zaak, producten of diensten bekend te maken. Ze biedt een aantal unieke troeven. En ze is bijzonder geschikt voor zowel nieuwe starters als voor gevestigde bedrijven. Slim reclame maken met een mini website. Hoe doet u dat?

Wat is een mini website?
Een mini website is een 1 pagina website waar alle nuttige en relevante informatie op vermeld staat. Ze wordt opgemaakt zoals een volwaardige site. Met een eigen SEO (internet optimalisatie) en een specifiek statistiekprogramma dus. Hierdoor kan ze later probleemloos worden uitgebreid met meerdere pagina’s. Hierdoor is dit ook een ideale website voor nieuwe starters.

Doordat alle informatie overzichtelijk op een webpagina geschikt is, leest een mini website heel snel. Door de specifieke SEO wordt een mini site bovendien erg goed gevonden via het internet. Dit biedt heel wat troeven voor gevestigde bedrijven om een mini website doeltreffend te gebruiken voor e-promotieacties.

Slim reclame maken met een mini website.

Een goede mini website kan uitgroeien tot de sprintkampioen op het internet. Snel, wendbaar en met een boodschap die gemakkelijk wordt opgepikt en onthouden. Het waarom en hoe van Slim reclame maken met een mini website.

  • Voor een mini website is er een klein budget nodig. Een volwaardige mini site kost amper 250 euro en werkt perfect als een volwaardige website.
  • Door de eigen SEO (internet optimalisatie) wordt de mini website op het internet vertoond voor de specifieke zoekwoorden die verband houden met de actie, dienst of zaak. Dat zien zoekmachines (zoals Google) graag want dit verhoogt de kwaliteit van de website.
  • Wie een mini website aanwendt als e-reclame voor een product of dienst, kan een link uitwisselen met de eigen corporate website. Bezoekers kunnen dus via de mini website doorklikken naar de hoofdsite, of van uw website doorlinken naar de e-actie.
  • Doordat alle belangrijke informatie aantrekkelijk en overzichtelijk op een webpagina geschikt wordt, leest uw boodschap heel gemakkelijk. Door de visuele opmaak zorgen we dat de mensen uw reclame beter onthouden.
  • Een mini website is ideaal als landingspagina voor Google reclame. Doordat er enkel info over uw actie vertoond wordt, kan de Google adwords reclame van heel hoge kwaliteit worden ontworpen. Dit beloont Google met een lage kost per klik en een toppositie in vertoningen. Zo verdient u de productiekost voor een mini website meestal snel terug.
  • Een mini website is ook ideaal als aanvulling voor traditionele reclame. Doordat aan elke mini site een uitgebreid analyseprogramma wordt gekoppeld, krijgt u een duidelijk overzicht in het bezoekersgedrag. Meten is immers weten. Op basis van deze informatie kan uw reclame beter en doeltreffender gemaakt worden.

Besluit.
Een mini site is een minder gekend maar heel effectief middel voor Slim reclame maken met een mini website. U haalt heel wat meer resultaat uit dergelijke e-promotie. En na afloop van de actie kan u de mini website (tijdelijk) de-activeren of gebruiken als tweede toegang voor de corportate website. En ook dat kan een verstandige beslissing zijn.
Meer informatie over mogelijkheden en gebruik, neem gerust met ons contact op.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s