2TREES start met 30 jaar ervaring.

2TREES specialist in websites, webshops en e-promotie.

2TREES specialist in websites, webshops en e-promotie.

At last: we bestaan! Na de inspanning van de voorbije maanden, de eerste contacten met klanten, de eerste websites, de eerste webshop, formaliteiten allerhande en veel boeiende, toffe, leuke, nuttige gesprekken met allerhande bedrijven, zaken en personen is het nu officieel. Ons BTW nummer en alles wat erbij hoort is terecht. Een nieuw bedrijf? In naam en officieel ja. Maar in de praktijk: Ohlala… Meer dan 30 jaar ervaring, expertise en vakmanschap is nu gebundeld in 2TREES.

Ann heeft een bijzonder gevoel voor het uitzicht van dingen. Lay-out, ontwerp en originele ideeën weet zij als geen ander te koppelen aan een eenvoudige organisatie of programmering. Bovendien heeft zij een aangeboren intuïtie voor zaken die werken. De essentie gebruiken in de pure vorm, maar dan wel op een fantastisch feestelijke manier, dat is in twee woorden gezegd de dada van Ann. Reeds meer dan 20 jaar staat zij in voor een brede waaier van communicatie: van tijdschriften, jaarboeken, nieuwsbrieven, folders, affiches tot websites, onlineverkoop, nieuwsbrieven en persberichten allerhande. Geen wonder dat wie eenmaal met haar werkte, dit het liefst wil blijven doen.

Ikzelf voelde me meer aangetrokken tot commerciële domeinen. Ik was steeds al geboeid door WAT werkelijk doet verkopen. Daarom specialiseerde ik me de voorbije decennia in verkooppromotie, marketing en reclame-acties voor het brede publiek. Hoe spreek je een publiek aan, wat vertel je hen en wat niet. En vooral hoe gebruik je als KMO en kleine zelfstandige best een modern medium als het internet voor je eigen zaak? Sedert een 10-tal jaar werkte ik samen met Ann om de mensen via het internet te informeren en aan te trekken. Een open geest en open ogen zijn heel belangrijk in mijn vak. Zo blijf ik nieuwe trends op de voet volgen.

Samen hebben Ann en ik meer dan 30 jaar ervaring in datgene wat wij nu met 2TREES brengen voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen. Met deze professionele staat van dienst hebben wij natuurlijk een netwerk opgebouwd van expertise, nuttige contacten, klanten en kennissen. Wat zij van ons en onze start vinden, kun je hieronder lezen. En hun reacties deden echt deugd. Alvast bedankt ervoor. Nu kijken we vol ambitie naar de toekomst. Wij zijn er klaar voor!

Voel je vrij om ons -vrijblijvend- te contacteren en op ons een beroep te doen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s