2TREES nieuwsbrief met nuttige tips en voordelen.

Gratis inschrijven op de 2TREES nieuwsbrief.

Gratis inschrijven op de 2TREES nieuwsbrief.

Naarmate je meer klanten krijgt, is het quasi ondoenbaar om iedereen te mailen of op te bellen als er interessant nieuws of nuttige tips zijn. Ook de klanten die geen onderhoud kiezen voor hun site hebben toch wel recht om van tijd tot tijd goede informatie te krijgen om bij te blijven in deze internetmaatschappij.

Daarom starten wij in de loop van april op regelmatige basis met een 2TREES nieuwsbulletin, waarop je je nu reeds kunt abonneren. Deze service is volledig gratis voor onze klanten als voor niet-klanten. Iedereen heeft immers recht op goede en up-to-date informatie.

Wat mag u in de toekomst verwachten van onze nieuwsbulletin? De informatie wordt overzichtelijk gebundeld in een aantal rubrieken. Dat maakt het de mensen die de informatie zelf willen catalogeren gemakkelijker om later iets terug op te zoeken. Er zullen tips worden gegeven om goed met je website te werken. Ook slimme testjes, nieuwe trends, producten of diensten komen er aan bod. Naast natuurlijk nieuws over 2TREES zelf, leuke dingen die we voor onze klanten doen, acties waar we aan meewerken, enz. Vanaf april 2008 zal ons nieuwsbulletinmaandelijks in je mailbox vallen.

Nu kan je je alvast gratis abonneren via www.2trees.be. De nieuwsbulletin leest snel en gemakkelijk is voornamelijk bedoeld om KMO-ers en zelfstandige beroepen bij te staan om het internet en de vele mogelijkheden op een eenvoudige, doenbare manier in te schakelen voor hun bedrijf. Wens je ook op de hoogte te blijven van de internetevoluties en de moderne internettoepassingen schrijf je nu direct even in. Het kost je minder dan 1 minuut van je tijd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s