2Trees gaat voor Unizo E-commercelabel

Unizo e-commercelabel

Unizo e-commercelabel

We krijgen regelmatig vragen over online verkopen of over webwinkels. Dat is eigenlijk ook een logische stap. Wie eerst enkel interesse had om ook een website te hebben, merkt al snel dat er meer voordelen aan vast zitten dan alleen maar permanente reclame op het internet. Eenmaal je een website hebt, krijg je al eens een mailtje van een klant met een vraag. Dat beantwoord je dan. En plots stel je vast dat dit een wel erg soepele, moderne en klantvriendelijke manier is om je klanten service te bieden. Van daar is het maar een klein pasje meer om te kijken om ook een eigen webwinkel te installeren.

Er zijn vrij veel voordelen aan verkopen via het web. Je winkel is nl. nooit gesloten. Je klanten kunnen bij jouw terecht als het hen past. Als jij wilt, kun je heel snel nieuwe artikels voor verkoop beschikbaar stellen, en vooral, je hoeft enkel maar de vragen van je klanten per mail te beantwoorden en de bestellingen te laten leveren. Het meeste werk gebeurt immers automatisch zonder dat jij er last van hebt en zelfs de betaling is verzekerd. Dit klinkt heel mooi, en is het ook op voorwaarde dat je webwinkel goed gemaakt is én aan een aantal klantvriendelijke criteria voldoet.

Hoe kun je je klanten nu duidelijk maken dat jouw winkel wel te vertrouwen is? De zelfstandigenorganisatie Unizo biedt sedert november 2007 het antwoord. Zij verlenen een kwaliteitslabel aan de webwinkels die klantvriendelijk en betrouwbaar zijn. Unizo keurt de onlineshops en als je slaagt in de test mag je het E-commercelabel op je site aanbrengen. Dat is de zekerheid voor je klant dat kopen op jouw webwinkel te vertrouwen is.

Om onze klanten te kunnen garanderen dat de webwinkels die wij voor hen bouwen zonder problemen het E-commercelabel zullen kunnen krijgen, volgen Ann en ikzelf nu een bijkomende opleiding E-commerce. De lessen worden gegeven door Ian De Ruyver van Unizo, tevens de organisatie die instaat voor het uitreiken van dit kwaliteitslabel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s