2TREES behaalt Ogone gecertifieerde partner erkenning.

Veilig betalen is een noodzaak voor online shops.

Veilig betalen is een noodzaak voor online shops.

Ogone is een van de belangrijkste Payment Service Providers in België. Voor E-commerce toepassingen zorgen zij dat betalingen via het internet op een veilige, zekere manier kunnen verlopen. Daarom zijn zij een onmisbare schakel bij het online verkopen van producten of diensten.

Wat is een Payment Service Provider?

Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten met meer dan 18.000 klanten in 35 landen. Ze leveren verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of hotelwezen. Daarbij gaat het evengoed om business-to-consumer oplossingen, als om business-to-business (aankoopkaarten). Het dienstenaanbod van Ogone is één van de meest volledige van het moment, dankzij uitgebreide transactionele- en back-office functies.

2TREES behaalt erkenning als Ogone gecertifieerde partner.

Ogone werkt samen met een netwerk van gecertificeerde webdesign agentschappen om zo handelaars te helpen bij het creeëren van een veilig platform voor betalingen bij e-Commerce projecten. ‘Certified Ogone Solution Providers’ hebben met succes een opleiding bij Ogone gevolgd en hebben bewezen, aan de hand van verschillende projecten, dat ze bekwaam zijn om de Ogone betaaloplossingen te installeren.

Door het behalen van deze Ogone erkenning zijn onze klanten verzekerd van een professionele ondersteuning voor de online betalingen van hun online verkopen. Hierdoor verhoogt 2TREES haar dienstverlening aan haar klanten omdat zij in de toekomst als Ogone partner over de volgende extra voordelen beschikt:

a) De opleiding voor partners leert ons de verschillende mogelijkheden van de Ogone producten die de klanten kunnen gebruiken voor hun online verkoop. Afhankelijk van de wijze waarop ze werken, kunnen andere toepassingen worden geactiveerd. Om tot het beste resultaat te komen, kunnen deze betalingsinstellingen zelfs per land verschillen. 2TREES leerde de verschillende mogelijkheden kennen en werd opgeleid om de instellingen en de activatie correct te laten gebeuren.

b) Als Ogone partner kunnen wij permanent beroep doen op de Ogone helpdesk van specialisten om een bepaalde zaak te bespreken en om de beste oplossing te zoeken. Dit maakt dat onze expertise als webbouwer, gekoppeld aan deze van Ogone, ook op het vlak van online betalingen de meest geschikte formules kunnen gebruiken voor onze webshops.

c) Door de erkenning als Certified Ogone Solution Provider (COSP) worden wij permanent geïnformeerd over eventuele nieuwe producten voor het veilig en bedrijfszeker betalen via het internet. Ogone past haar eigen producten constant aan de wensen van de gebruikers aan. Om de meest efficiënte en bedrijfszekere betaalsystemen in de toekomst te kunnen blijven aanbieden is deze erkenning van groot belang voor ons bedrijf.

d) Als COSP beschikken wij over een interne Ogone contactpersoon waarop we beroep kunnen doen voor speciale vragen of wensen van onze klanten. Zo kunnen we, in extreme gevallen, zelfs heel speciale oplossingen op maat uitwerken voor specifieke gevallen.

e) Als Ogone Certified Partner blijft 2TREES ook in de toekomst op de hoogte van de meest recente toepassingen en reglementeringen voor veilige en betrouwbare online betalingen. Er worden immers periodiek opleidingen en bijscholingen georganiseerd, zodat onze kennis steeds actueel blijft.

De erkenning door Ogone als gecertifieerde partner betekent voor 2TREES een nieuwe, belangrijke stap in haar verdere groei. Door ons te verzekeren van stabiele, betrouwbare partners zorgen wij dat ook KMO’s en zelfstandigen steeds over de beste oplossingen in de markt kunnen beschikken. En zeker als het over betalingen gaat, neem je als bedrijfsleider liefst zo weinig mogelijk risico’s.

Meer informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden voor online verkopen in binnen- en buitenland vind je op de website van Ogone www.ogone.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s