2Trees tot uw dienst!

2TREES service, sleutel tot succes.

2TREES service, sleutel tot succes.

In 2008 was het zover. 2TREES, een nieuw, modern internetbedrijf stond in de steigers. Mijn partner en ikzelf beslisten definitief om een eigen zaak op te starten. Met onze expertise zullen we KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen bijstaan om professioneel te werken met het internet. Nu bundelen we onze krachten en doen ons eigen ding.

Even kort onszelf voorstellen: mijn partner Ann is gespecialiseerd in het creatieve en meer technische werk. Ann heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen van publiciteit, drukwerk en folders. Daarnaast is zij een crack in het organiseren van promotieacties en -campagnes. De laatste vijf jaar richtte zij zich specifiek op de nieuwe media zoals werken met het internet, E-communicatie en E-commerce. Ze volgt de recente trends op de voet en weet alles snel te vertalen naar betaalbare oplossingen die werken voor de kleinere budgetten. Vernieuwing en verbetering vormen dagelijks een stimulans voor haar.

Ikzelf sloeg meer mijn vleugels uit in de commerciële richting. Het verhaal achter succesvol verkopen boeide mij steeds bovenmatig. Verkopen kunnen velen, maar mij was het altijd ook te doen om te begrijpen WAT deed verkopen. Zo specialiseerde ik mij de voorbije jaren in de verkooppromotie, marketing en reclameacties voor een breed publiek. Een open geest en open ogen zijn heel belangrijk in mijn vak. Zo blijf ik de nieuwe evoluties op de voet volgen.

We bundelen nu onze krachten in ons eigen bedrijf: 2Trees. Wij richten ons speciaal tot de KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen. Wij werken met een uniek bedrijfsconcept. 2Trees heeft drie kernactiviteiten: websites maken en/of verbeteren (zowel statische als meer complexe); E-promotie aanbieden via eigen, goedlopende portalsites, een E-nieuwsbriefservice, elektronische reclamecampagnes, Google Adwords campagnes, …; en tenslotte het organiseren van onlineverkoop via onlineshops, verkoop via onze eigen E-outletshop, …

Waarom werken wij voornamelijk voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen? De reden is heel eenvoudig. Eerst en vooral zijn zij zowat de motor van onze economie. Als je alle ondernemers in deze categorieën samentelt, vormen zij het grootste economische blok in de samenleving. Maar meestal hebben zij enkel tijd om zich met hun werk zelf bezig te houden, hebben ze niet de grote budgetten om te investeren in “integrale IT-solutions en deze te implementeren” en zo, en ten slotte hebben ze zelf meestal niet de kennis, noch het personeel beschikbaar, om doeltreffend en professioneel het internet aan te wenden voor hun zaak. Nochtans is het internet ook voor hen reeds heel belangrijk. En in de toekomst zal het belang en de voordelen van zaken doen d.m.v. het internet beslist nog toenemen.

Vandaar dat Ann en ikzelf vanaf januari 2008 onze kennis en vakbekwaamheid in dienst stellen van de KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen om hen bij te staan in het gebruiken van het internet voor hun beroepsactiviteiten. Wij leveren professionele -en betaalbare- middelen op maat en volgens de wensen van onze klanten. Wat wij aanbieden, zal eenvoudig zijn en zal werken. Bovendien nemen wij graag de tijd om onze klanten uit te leggen hoe je best werkt met je nieuwe website, hoe je je onlineshop beheert, enz. En dat gebeurt bij ons steeds “in het Nederlands”. Dat wordt dus onze nieuwe uitdaging: voor onze klanten willen we alle mogelijkheden van het internet ontwikkelen om tot een beter bedrijfsresultaat te komen.

We zijn dus definitief van start. De komende weken en maanden kun je hier onze start meemaken (zeg maar van dag tot dag). Je kunt hier lezen over onze organisatie, diensten en producten die we aanbieden, maar vooral kun je ook je mening kwijt. Heb je een idee over de behandelde onderwerpen, aarzel vooral niet en reageer gerust op mijn berichten. Ook dat is namelijk een open geest houden: ook de visie en de mening van de uiteindelijke klanten en consumenten is erg belangrijk. Alvast bedankt voor de interactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s